Dispenzer za dezinficijens 5l Maxi

Cijena na upit

Stacionarna/pokretna (GO) stanica za dezinfekciju s kapacitetom spremnika od 5 litara s pumpicom, izrađen od čvrstog nehrđajućeg čelika; dozator na pritisak stopalom

Dispenzer za dezinficijens 5l Maxi

Meyer dispenzeri za dezinficijense osiguravaju čistoću i higijenu ruku u svim objektima gdje je ključno pitanje sigurnost osoblja te kupaca i klijenata.

Primarna svrha dispenzera je ograničiti upotrebu ruku, a naše rješenje omogućava istiskivanje gela ili tekućine pritiskom na ručicu laktom ili stopalom.

Da bi se osigurala trajnost i estetika dispenzera, uređaji su izrađeni od nehrđajućeg čelika. Geometrijski oblik, pokretni modeli i detalji koji povećavaju funkcionalnost uređaja omogućuju njihovo korištenje na svim mjestima i u svim uvjetima.

Linija naših MEYER dispenzera uključuje uređaje prilagođene veličini objekta i očekivanom intenzitetu uporabe. Svaka trgovina, ured, benzinska crpka ili gastronomski objekat naći će odgovarajući uređaj za svoje potrebe.

Prednosti Meyer dispenzera

  • Dostupni u 4 modela
  • Izrađeni od nehrđajućeg čelika
  • Bez potrebe za električnim ili baterijskim napajanjem
  • Pritisak stopalom ili laktom (zavisno od modela) za istiskivanje dezinfekcijskog sredstva – nema dodira rukom – bez mogućnosti prijenosa bakterija/virusa/gljivica
  • Jednostavni za održavanje higijene i dezinfekciju
  • Idealni za supermarkete, trgovačke centre, kozmetičke i frizerske salone, benzinske stanice, ljekarne, liječničke ordinacije, klinike, medicinske ustanove, pekare, urede, škole, vrtiće, svaku malu trgovinu, restorane, kaće, zračne luke, vlakove, proizvodne pogone i sl…
  • Jednostavni za održavanje
  • Kratak rok isporuke
  • Bez minimalnih količina za narudžbu
  • Osiguravamo kontinuiranu i pravovremenu opskrbu nadopunskim pakiranjima gela za dezinfekciju ruku dokazane učinkovitosti od strane vanjskog akreditiranog laboratorija

Dodatne informacije

Želite li više informacija o proizvodu ili naručiti isti - javite nam se na info@aquakori.hr ili na +385 91/133-8396, od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati.

Svi podaci prezentirani su u dobroj namjeri. Svaki proizvod nastojimo kupcu prezentirati čim detaljnije, njihov izgled, obilježja i tehničke podatke koje preuzimamo od proizvođača i zastupnika a koji se mogu promijeniti tijekom životnog vijeka proizvoda. Odmah po našem saznanju takve promjene mi prenosimo na naše stranice međutim mogući su vremenski odmaci, ali i nenamjerne pogreške u prijenosu.

Upućujemo naše kupce da nas za svaki detalj koji im je bitan za odluku prilikom kupnje tog proizvoda kontaktiraju za bilokakve nedoumice. Fotografije su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnim proizvodima. Uz naše fotografije i opise, kupac može potražiti fotografije i opise proizvoda na stranicama proizvođača. Ukoliko postoji razlika u odnosu na naše podatke i fotografije za isti proizvod, relevantni su podaci i fotografije proizvođača. Na ovaj će se način izbjeći eventualne pogreške pri naručivanju i sa sigurnošću ćemo kupcu ponuditi i isporučiti proizvod koji udovoljava njegovim potrebama.

Za sve eventualne nejasnoće kontaktirajte nas na info@aquakori.hr

Način skladištenja

Proizvode preporučamo čuvati dalje od izvora topline i zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti.