Aquakori voda života – galon 18,9 L

Cijena na upit

Aquakori voda života idealno je rješenje za osvježenje ili okrijepu organizma u Vašem domu ili poslovnom prostoru.

Aquakori voda života – galon 18,9 L

Čista izvorska voda Aquakori voda života crpi se na izvoru Delovi te puni u modernoj punioci u mjestu Babotok u općini Kapela, u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Proizvodnja je strogo regulirana i nadzirana kako bi se osigurala čistoća vode i nezagađenost.

Zašto odabrati Aquakori vodu?

Aquakori voda je voda vrlo visoke čistoće i kvalitete. Puni se u Republici Hrvatskoj i to u boce zapremnine 18,9 litara. Boce su hermetički zatvorene, a rok trajanja vode je šest mjeseci od dana punjenja, uz čuvanje na hladnom i tamno mjestu.

Dodatne informacije

Kategorija:
Brand: Aquakori
Pakiranje: 18,9 L

Želite li više informacija o proizvodu ili naručiti isti - javite nam se na info@aquakori.hr ili na +385 91/133-8396, od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati.

Svi podaci prezentirani su u dobroj namjeri. Svaki proizvod nastojimo kupcu prezentirati čim detaljnije, njihov izgled, obilježja i tehničke podatke koje preuzimamo od proizvođača i zastupnika a koji se mogu promijeniti tijekom životnog vijeka proizvoda. Odmah po našem saznanju takve promjene mi prenosimo na naše stranice međutim mogući su vremenski odmaci, ali i nenamjerne pogreške u prijenosu.

Upućujemo naše kupce da nas za svaki detalj koji im je bitan za odluku prilikom kupnje tog proizvoda kontaktiraju za bilokakve nedoumice. Fotografije su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnim proizvodima. Uz naše fotografije i opise, kupac može potražiti fotografije i opise proizvoda na stranicama proizvođača. Ukoliko postoji razlika u odnosu na naše podatke i fotografije za isti proizvod, relevantni su podaci i fotografije proizvođača. Na ovaj će se način izbjeći eventualne pogreške pri naručivanju i sa sigurnošću ćemo kupcu ponuditi i isporučiti proizvod koji udovoljava njegovim potrebama.

Za sve eventualne nejasnoće kontaktirajte nas na info@aquakori.hr

Način skladištenja

Proizvode preporučamo čuvati dalje od izvora topline i zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti.