Kontakt

Kontakt informacije

Aquakori Nova d.o.o.
Sjedište: Jalkovečka ulica 35, 42000 Varaždin

[icon type=”phone”] Tel: +385 91/133-8396
[icon type=”email”] E-mail: info@aquakori.hr
[icon type=”facebook”] Facebook: Aquakori
[icon type=”information-variant”] Radno vrijeme: PON – PET, 08-16 h

OIB: 62979925717
Matični broj: 97427918
IBAN: HR5324020061100958677

Aquakori Nova društvo s ograničenom odgovornošću upisano je pri Trgovačkom sudu Varaždin
Direktor: Marko Eršeg
MBS: 070175191
Temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen u cjelosti

Aquakori

Specijalizirani smo za dostavu čiste izvorske vode Kala i gazirane mineralne vode Kalnička primarno na području županija sjeverne Hrvatske, premda smo u mogućnosti ostvariti suradnju na prostorima cijele Hrvatske. Primijenjujemo standarde europskih i svjetskih razmjera a do sada se možemo pohvaliti sa stotinama zadovoljnih korisnika koje čine podjednako pravna lica (firme, ustanove i organizacije) i fizičke osobe (domaćinstva).

Vodu dostavljamo na području sjeverozapadne Hrvatske

Usluge pružamo na području županija sjeverne Hrvatske

Pružamo usluge najma aparata za pitku vodu i aparata za kavu te prodaju proizvoda brandova Cedevite, Nutelle, Barcaffe, Bakine tajne, Kozel pive, Pilsner, Donat Mg, Cockte, Naturavita čajeva i ostalih proizvoda iz Atlantic d.d. prodajnog asortimana. Orijentirani smo i posvećeni trajnom unapređenju usluga kako bi postigli i održali kontinuirano zadovoljstvo klijenata. Njegujemo profesionalan odnos sa kupcima, dostavu vršimo u dogovorenim vremenskim rokovima, bez odgode ili kašnjenja, održavamo opremu za suvremeni rad te razvijamo partnerske odnose s dobavljačima.

Pozivamo Vas da se priključite mnogim našim korisnicima i poput njih iskoristite sve pogodnosti dostave našeg asortimana, te se uvjerite u kvalitetu naših proizvoda i usluga koji Vam stoje na raspolaganju.

Za sve potrebne informacije slobodno nam se obratite. Spremni smo odgovoriti na zahtjev sadašnjih i potencijalnih novih klijenata te u roku od 24 sata dostaviti robu na Vašu adresu.