Aparati za vodu

Najam aparata za vodu

Kako bi uživali u pogodnosti pitke vode dajemo vam mogućnost korištenja aparata za vodu uz povoljnu cijenu galona.

Aparati su praktična i ekonomična rješenja za ured, dom ili za javni prostor. Suvremenog su izgleda, povezani su standardnim utičnicama i zbog malog mjesta koje zauzimaju lako se prilagođavaju bilo kojem radnom prostoru, kuhinjama, hodnicima ili sobama za sastanke. Unutarnji prostor izrađen je od nehrđajućeg čelika i hermetički je zatvoren.

Kako aparati imaju mogućnost hlađenja i grijanja vode, opremljeni su dvostrukom slavinom pomoću kojih se jednostavnim pritiskom pušta hladna voda (ohlađena na 5°C) ili topla voda (zagrijana do 95°C). Ovdje je izražena njihova praktičnost jer vam je tijekom ljetnih vrućina i paklenih sparina na raspolaganju rashlađujuće osvježenje a tijekom hladnih zima imate mogućnost brzo pripremiti topli napitak ili jednostavan i kratak obrok kao što su instant juhe.

Aparati za vodu su izrađeni od certificiranih i odobrenih materijala, u skladu su s međunarodnim standardima kvalitete i kontrole te ispunjavaju sve zahtjeve koji se odnose na njihovu zdravstvenu ispravnost – nose NSF certifikat zdravstvenih i sigurnosnih standarda.

Na raspolaganju su vam dva tipa aparata:

Samostojeći aparat

Popularniji tip aparata standardnih dimenzija kojemu nije potreban oslonac.

Dimenzije: 96 x 32 x 32 cm

 

Samostojeći aparat za vodu

Stolni aparat

Mini aparati dvostruko su manjih dimenzija ali potrebno im je omogućiti postolje željene visine.

Dimenzije: 50 x 38 x 30 cm

 

Stolni aparat za vodu

S obzirom na to da svi aparati za vodu moraju zadovoljiti zdravstvene i higijenske standarde potrebno ih je redovito održavati servisom od strane stručnih osoba što se i ugovorno obvezujemo činiti. Time ujedno osiguravamo njihovu dugovječnost i ispravan rad.

Oba tipa aparata moguće je uzeti u najam ili ih se može kupiti. Za više informacija samo nas kontaktirajte.