Celtex industrijski papirnati ručnici

Cijena na upit

  • boja: bijela
  • sirovina: 100 % celuloza
  • slojeva: 2
  • broj listića: 900
  • visina listića: 24 cm
  • dužina listića: 30 cm
  • duljina role: 270 m
  • promjer valjka: 28 cm
  • promjer jezgre: 72 mm
  • broj rola u pakiranju: 2

Celtex industrijski papirnati ručnici 36461

Dodatne informacije

Javite nam se porukom s napomenom za proizvode, količinu i adresu dostave, ili nas nazovite na +385 91/133-8396 svakim radnim danom od 08:00 do 16:00 sati.

Besplatna dostava za minimalnu kupovinu od 150 kn vrijedi na području Varaždinske i Međimurske županije, hitna dostava na području Varaždina uz minimalnu kupovinu 2 galona iznosi 60 kn.

Isporuka se vrši isti dan ukoliko smo narudžbu zaprimili do 16h ili najkasnije idući radni dan. Dostavu vršimo od ponedjeljka do petka.

Isporuku vršimo samo unutar Republike Hrvatske, primarno na području županija sjeverozapadne Hrvatske, ili drugdje prema prethodnom dogovoru.

Moguće je platiti nalogom za plaćanje direktno u bilokoj banci ili pošti, plaćanjem preko usluge internet bankarstva ili virmanom, s odgodom plaćanja do 10 radnih dana od dana isporuke.

Ako niste zadovoljni isporučenim, možete u roku od 14 dana od primitka robe izvršiti povrat, a mi ćemo po primitku robe izvršiti povrat uplaćenih sredstava. Troškove povrata robe snosi klijent. Ako želite reklamirati proizvod s nedostatkom, molimo vas da nas kontaktirate na e-mail info@aquakori.hr s opisom problema. Nakon pregleda vraćene robe obavijestit ćemo Vas o daljnjim koracima.

Svi podaci prezentirani su u dobroj namjeri. Svaki proizvod nastojimo kupcu prezentirati čim detaljnije, njihov izgled, obilježja i tehničke podatke koje preuzimamo od proizvođača i zastupnika a koji se mogu promijeniti tijekom životnog vijeka proizvoda. Odmah po našem saznanju takve promjene mi prenosimo na naše stranice međutim mogući su vremenski odmaci, ali i nenamjerne pogreške u prijenosu.

Upućujemo naše kupce da nas za svaki detalj koji im je bitan za odluku prilikom kupnje tog proizvoda kontaktiraju za bilokakve nedoumice. Fotografije su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnim proizvodima. Uz naše fotografije i opise, kupac može potražiti fotografije i opise proizvoda na stranicama proizvođača. Ukoliko postoji razlika u odnosu na naše podatke i fotografije za isti proizvod, relevantni su podaci i fotografije proizvođača. Na ovaj će se način izbjeći eventualne pogreške pri naručivanju i sa sigurnošću ćemo kupcu ponuditi i isporučiti proizvod koji udovoljava njegovim potrebama.

Za sve eventualne nejasnoće kontaktirajte nas na info@aquakori.hr

Način skladištenja

Proizvode preporučamo čuvati dalje od izvora topline i zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti.